Print 
ремонт гаража своими руками
пляжный отдых

Компанијата Универзал Комерц е основана во 1990 година.    
Основна дејност на компанијата е трговија, увоз – извоз на бои, лакови, тапети, фасади, стакларски производи , алат за градинарство, алат за молери , алати за градежништво и други хемиски производи.
До ден денес се развиваме во угледна фирма која е почитувана како во границите на нашата Република така и надвор од неа.
    
Компанијата е директен увозник и дистрибутер на повеќе реномирани фирми од Словенија, Италија, Германија, Турција , Грција , Србија.

fb-banner

обзоры ноутбуков
новости поисковых систем